Sezona osamnaesta i priključenija (čekajući Godoa)

S obzirom na činjenicu da epidemiološka situacija i dalje ne dozvoljava organizovanje bilo kakvog ozbiljnog dešavanja u zatvorenom prostoru, nakon prvobitnog odlaganja sezone osamnaeste prinuđeni smo da joj sada i „produžimo“ trajanje. Sva planirana dešavanja se odlažu za 2022. odnosno 2023. godinu.

Sve ostale planirane aktivnosti takođe odlažemo, za proleće. Zvanično smo na produženom zimskom raspustu. Dobra vest je da nam ovaj neočekivani višak vremena dozvoljava da još više razradimo detalje planiranih dešavanja i da vam sledeće godine priredimo nešto zaista posebno.

Aktuelna verzija DR OnLine aplikacije za Android (DR OnCell v0.3 /corvus-dev) više ne može da se preuzme sa našeg sajta. Ukoliko je imate instaliranu, i dalje ćete neometano dobijati najnovije vesti od nas; ali nećete dobijati obaveštenja o novim verzijama aplikacije. Rešili smo da eksperimentišemo sa Kotlin programskim jezikom, videćemo u kom smeru će nas to odvesti. Nećemo javno objavljivati nove verzije dok ne dođemo blizu stabilne verzije 1.0.

U paketu sa odlaganjem svih aktivnosti zbog sve gore situacije, odložili smo i formiranje Corvus redakcije. Takođe smo, zahvaljujući več pomenutom višku vremena , i proširili planove. Corvus redakcija će biti naša „objedinjena informativna redakcija“ koja će biti zadužena i za ovu mailing listu i za DR OnLine; a takođe i za emisiju, koju ćemo krajem sledeće godine početi da objavljujemo na našem YouTube kanalu.

Toliko za sad. Budite dobro! Vole vas vaši mračni revolucionari.

Vaši lični podaci se čuvaju u našim bazama podataka samo ukoliko ostavite komentar, uredite ili objavite članak; kao i u slučaju da se registrujete kao DR OnLine korisnik, odnosno kada se prijavite.
razumem