Dark Revolution Legacy
September 10, 2010, 03:34:03 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
Ovo je stari Dark Revolution forum, nije u funkciji. Prelistati u slučaju nostalgije. bgfrown
Novi portal je na staroj adresi - www.darkrevolution.org.

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Mandriva 2006  (Read 1565 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
_Cenobite
Shadow
*

View Profile
« on: January 11, 2007, 10:55:43 am »

::pushtene su price da mandriva 2006 (beta) mozhe da tera vindovsove programe bez problema,ali ne preko vineovih biblioteka vetj preko novog programa (koji je u test fazi)-pa me intersuje,dal` je to istina..

::i izmedju ostalog-ako je iko probao ovu mandrivu,na shta lichi!?
dusty
Moderator

View Profile WWW
« Reply #1 on: January 23, 2007, 12:10:07 pm »

Jes' mozda malo okasneli odgovor !
Da !  Mandriva2006b ima mogucnost pokretanja win programa, ali koliko sam uspeo da saznam, za takve stvari dalje od izvesnih wine derivata se nije ishlo.
Shto se tiche funkcionalnosti celog OS-a, radi sve od prepoznavanja hardware-a do 3D akceleracije i fenomenalnih vizualnih efekata koje donosi AGLX.
Zamerke koje bih izneo su usko subjektivne prirode, stvar navike da muziku slusham pomocu XmmS-a, a ne kroz amaroK.
Dobro je shto su ostali jedna od najlakshih distribucija, kako za instaliranjne tako i za korishcenje.
Svakako stoji preporuka za sve one koji zele da se okushaju u nechem shto ce ih voditi ka potpunoj vladavini nad tom gomilom pertinexa, bakra, aluminijuma i silikona !

Me, Myself & I
_Cenobite
Shadow
*

View Profile
« Reply #2 on: June 05, 2007, 12:17:44 pm »

::a u medjuvremenu izashla i verzija 2007..
::mada je dosta u fazonu:"evo probaj ovu "dzh" verziju da bi kupio neku jachu"..

::meni 2006 nije htela da shljaka,verovatno zbog grafichke..
::kupujem 2007 da vidim dal` tje raditi..
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: